Mat & Vin

Maten ska vara en av konferensens höjdpunkter.

När ni väljer att lägga er konferens här på Idingstad Säteri vill vi ge er som gäster en riktig matupplevelse. Vår kock lagar mat efter säsong på regionens finaste råvaror.

Vi har två matsalar som vardera tar upp till 50 gäster. När vädret tillåter öppnar vi upp vår uteservering och ordnar gärna grillning på vår Italienska terass.

Med tanke på att vi arbetar med ett jord till bord koncept, kan en del av råvarna/ gårdsnamnen ändras med tillgång, väder och vind. Vi ersätter alltid med likvärdiga råvaror av högsta kvalitet.

Vår matfilosofi bygger på att laga mat från grunden, äkta vara, utan tillsatser, efter säsong och med regional matkultur i fokus. Vi är även ytterst noga med att sätta rätt dryck och mat i kombination för gästens totala upplevelse. Vi är här för att föra vårt svenska matarv vidare.

Restaurangen är endast öppen för förbokade sällskap om minst 10 personer. För dig som är hotellgäst, finns det alltid något enklare alternativ av mat som vi kan ordna. Tala gära om i förväg om ni önskar mat vid ankomst.

Välkomna till bords!